24
MAI

Microsymposium on Sustainable Food Materials

Vortrag
Breite Öffentlichkeit
24.05.2024 13:30 - 16:45
Präsenzveranstaltung

Join us for the first thematic event of the Food Research & Innovation Center, organized in collaboration with the Chemistry Department !

Wann?
24.05.2024 13:30 - 16:45
Wo?
Standort PER 10 / Raum 0.013
Chemin du Musée 9, 1700 Fribourg
Organisation
Food Center
Laura Besana Uwera
food-center@unifr.ch
Vortragende / Mitwirkende
Prof. Alexander Mathys, ETHZ, Sustainable Food Processing Laboratory
Dr. Philipp Erni, DSM-Firmenich
Dr. Hans-Jörg Limbach, Nestlé Research
Dr. Cornelia Bär & Dr Remo Schmidt, Agroscope
Prof. Stefan Salentinig, Unifr, FRIC
Anmeldung obligatorisch

Please register until 21.05.24.

Anmeldefrist: 21.05.2024

 Anmeldung


Anhänge